Suroviny

1 svazek špenátu
1 hrst petrželky
1 hrst máty
1 limetka
1 salátová okurka
4 celerové stonky
několik listů libovolného salátu

2
porce
obtížnost
345 kJ / porce

Postup

Všechny ingredience důkladně omyjeme, okurku nakrájíme na větší kousky a vše rozmixujeme.

Limetku rozkrojíme a vymačkáme šťávu.

Pokud by byl nápoj příliš hustý, můžeme ho zředit čistou vodou.

2 porce | doba přípravy 10 minut | 345 kJ / 82 kcal

Tuky
0,0 g
Sacharidy
0,0 g
Bílkoviny
0,0 g
Vláknina
0,0 g

Další recepty

15 minut
Hlavní jídla
Velikonoční recepty
Pečená jehněčí kotleta s rýží a salátem
4
porce
obtížnost
3361 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Saláty
Svačiny
Velikonoční recepty
Velikonoční menu 2020
Rajčatový salát s vejci
1
porce
obtížnost
892 kJ / porce

Vaše proměny

Monika Vlčková

Začala jsem sama nějakým způsobem hubnout, moc to ale nešlo

Jaroslav Koťátko

Mojí motivací byla změna stravovacích návyků

Monika Schrammová

Jsem teď mnohem spokojenější, protože vidím, že to jde i v mém věku