Orientální salát

Suroviny

200 g lilku
200 bulguru
4 lžíce sekané petrželky
4 lžíce sekané jarní cibulky
4 lžíce citrónové šťávy
4 menší rajčata
Sůl, pepř, olivový olej

2
porce
obtížnost
1731 kJ / porce

Postup

Bulgur zalijte 400 ml horké vody a nechte 20-30 min.odstát.

Lilek nakrájejte na kolečka, osušte, potřete olejem a opečte po obou stranách.

Bulgur sceďte, nechte okapat, smíchejte s jarní cibulkou, petrželkou, citrónovou šťávou a pokrájenými rajčaty.

Mírně osolte, rozděle do misek a vmíchejte lilek.

2 porce | doba přípravy 30 minut | 1731 kJ / 414 kcal

Tuky
3,0 g
Sacharidy
88,0 g
Bílkoviny
14,0 g
Vláknina
15,0 g

Další recepty

15 minut
Hlavní jídla
Saláty
Obědy
Obědový salát s lososem a chřestem
1
porce
obtížnost
1670 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Saláty
Salát s jahodami a kozím sýrem
2
porce
obtížnost
910 kJ / porce

Vaše proměny

Monika Vlčková

Začala jsem sama nějakým způsobem hubnout, moc to ale nešlo

Marek Varkoček

Žádné hladovění, jenom změna stravovacích návyků a skladba jídla

Barbora Tesařová

Objevila jsem další potraviny jako avokádo, bulgur, nové úpravy masa a kombinace různých jídel