Řeřichová pomazánka s celerem

Suroviny

200 g lučiny
10 ml kefíru
50 g nastrouhaného celeru
1-2 hrsti řeřichy
sůl
pepř

4
porce
obtížnost
570 kJ / porce

Postup

Smícháme lučinu s kefírem,

přidáme najemno nastrouhaný celer a nadrobno nasekané lístky řeřichy.

Vše dobře promícháme, dochutíme solí a pepřem.

Podáváme s celozrnným pečivem, případně s knäckebrotem.

4 porce | doba přípravy 10 minut | 570 kJ / 136 kcal

Další recepty

15 minut
Pomazánky
Papriková pomazánka s jáhlami
4
porce
obtížnost
963 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Pomazánky
Žitný chléb s avokádovou pomazánkou a klíčky
6
porcí
obtížnost
852 kJ / porce

Vaše proměny

Monika Hrkalová

Konečně jsem na váze, kterou jsem si přála

Marek Varkoček

Žádné hladovění, jenom změna stravovacích návyků a skladba jídla

Petra Wojnarová

Největší radost mám z toho, že jsem se pro svého manžela stala znovu atraktivní, a i když mě nikdy v hubnutí nepodpořil, teď jen chodí a chlubí se, co jsem dokázala