Tatarák z kapra

Suroviny

400 g filetu z kapra
2 červené cibule
sladká mletá paprika
mletý kmín
plnotučná hořčice
domácí kečup
tabasco
2x žloutek
citronová šťáva
mletý pepř
sůl
nasekaná zelená petrželka

4
porce
obtížnost
680 kJ / porce

Postup

Kapří maso zbavené kostí naškrábeme nožem nebo umeleme na masovém strojku a dochutíme všemi uvedenými ingrediencemi.

Podáváme s nasucho opečenými celozrnnými tousty potřenými česnekem nebo s žitným knäckebrotem.

4 porce | doba přípravy 15 minut | 680 kJ / 163 kcal

Další recepty

15 minut
Saláty
Jednoduchý bramborový salát
4
porce
obtížnost
650 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Saláty
Svačiny
Velikonoční recepty
Velikonoční menu 2020
Rajčatový salát s vejci
1
porce
obtížnost
892 kJ / porce

Vaše proměny

Monika Hrkalová

Konečně jsem na váze, kterou jsem si přála

Jaroslav Koťátko

Mojí motivací byla změna stravovacích návyků

Marcela Součková

Přibírala jsem na váze a začala se cítit psychicky hodně špatně