Tuňáková pomazánka s fazolemi

Suroviny

100 g fazolí namočených a uvařených
1 lžička olivového oleje
100 g tuňáka z konzervy ve vlastní šťávě
petržel
sůl, pepř
3 rajčata

4
porce
obtížnost
290 kJ / porce

Postup

Fazole vidličkou rozmačkáme, přidáme olivový olej a promícháme.

Tuňáka necháme okapat, potom maso přidáme k rozmačkaným fazolím.

Dále přidáme jemně nasekanou petrželovou nať, osolíme, opepříme.

Podáváme s rajčaty.

4 porce | doba přípravy 10 minut | 290 kJ / 69 kcal

Tuky
1,8 g
Sacharidy
7,5 g
Bílkoviny
8,3 g
Vláknina
1,3 g

Další recepty

15 minut
Pomazánky
Luštěninová pomazánka
4
porce
obtížnost
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Pomazánky
Kondiční pomazánka
4
porce
obtížnost
343 kJ / porce

Vaše proměny

Miluše Doležalová

Změna nastala při nástupu do penze, nabrala jsem během 5 let 20 kg

Milan Buška

V době, kdy jsem začínal s programem, má dcera odletěla na roční pobyt na Nový Zéland. Představa, že ji přivítám a obejmu s 20 kg dole, mě poháněla nesmírně kupředu.

Roxana Julieta Cascone

Zkusila jsem i různé diety, při kterých jsem zhubla, ale nevydrželo mi to dlouho a kila šla opět nahoru