Bruscetta s kozím sýrem a fíky

Suroviny

150 g tmavé bagetky
2 PL olivového oleje
120 g kozího sýra
4 ks čerstvých fíků
snítka rozmarýnu
1 lžička medu

8
porcí
obtížnost
378 kJ / porce

Postup

Tmavou bagetku nakrájíme šikmo na tenké plátky, pokapeme olivovým olejem a dáme na pečící papír do trouby asi na 8 min na 150 °C.

Po opečení potřeme česnekem, stejně jako topinku.

V misce smícháme rozdrobený kozí sýr s rozmarýnem a směs vrstvíme na hotové bruscetty. 

Ozdobíme čtvrtkami fíků a zakápneme medem.

8 porcí | doba přípravy 15 minut | 378 kJ / 90 kcal

Další recepty

15 minut
Pomazánky
Pomazánka z černé ředkve
6
porcí
obtížnost
950 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Pomazánky
Mrkvová tofu pomazánka
4
porce
obtížnost
731 kJ / porce

Vaše proměny

Miluše Doležalová

Změna nastala při nástupu do penze, nabrala jsem během 5 let 20 kg

Petr Polák

Jedl jsem nepravidelně, většinou jsem byl celý den v práci bez jídla a večer si dopřával „hody“

Monika Hrkalová

Konečně jsem na váze, kterou jsem si přála