Bruscetta s kozím sýrem a fíky

Suroviny

150 g tmavé bagetky
2 PL olivového oleje
120 g kozího sýra
4 ks čerstvých fíků
snítka rozmarýnu
1 lžička medu

8
porcí
obtížnost
378 kJ / porce

Postup

Tmavou bagetku nakrájíme šikmo na tenké plátky, pokapeme olivovým olejem a dáme na pečící papír do trouby asi na 8 min na 150 °C.

Po opečení potřeme česnekem, stejně jako topinku.

V misce smícháme rozdrobený kozí sýr s rozmarýnem a směs vrstvíme na hotové bruscetty. 

Ozdobíme čtvrtkami fíků a zakápneme medem.

8 porcí | doba přípravy 15 minut | 378 kJ / 90 kcal

Další recepty

80 minut
Pomazánky
Pomazánka z červené čočky
12
porcí
obtížnost
120 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
80 minut
Pomazánky
Papriková pomazánka s jáhlami
4
porce
obtížnost
963 kJ / porce

Vaše proměny

Jana Jarošová

V obchodě už mi nic nesedělo a vše mi bylo malé

Marek Varkoček

Žádné hladovění, jenom změna stravovacích návyků a skladba jídla

Barbora Tesařová

Objevila jsem další potraviny jako avokádo, bulgur, nové úpravy masa a kombinace různých jídel