Bulgurový salát s ředkvičkami

Suroviny

100 g bulguru
150 g svazek ředkviček
75 g stonky řapíkatého celeru
1 lžíce jablečného octa
2 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
1/2 krabičky řeřichy

2
porce
obtížnost
446 kJ / porce

Postup

Bulgur uvaříme ve vodě  cca 10 minut, scedíme a necháme dobře okapat.

Důkladně očistěné a omyté ředkvičky nakrájíme na kolečka, celer na kostičky.

Z octa a oleje  připravíme zálivku, kterou ochutíme solí a pepřem.

Bulgur smícháme se zeleninou, zalijeme zálivkou a můžeme podávat.

2 porce | doba přípravy 15 minut | 446 kJ / 107 kcal

Tuky
5,5 g
Sacharidy
14,5 g
Bílkoviny
3,0 g
Vláknina
4,5 g

Další recepty

15 minut
Hlavní jídla
Saláty
Obědy
Večeře
Rajčatový salát teplý
1
porce
obtížnost
1369 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Saláty
Ovocný salát se semínky a oříšky
1
porce
obtížnost
1574 kJ / porce

Vaše proměny

Monika Hrkalová

Konečně jsem na váze, kterou jsem si přála

Jan Zunt

Zhubl jsem 25 kg a nevidím důvod se vracet k původní životosprávě

Andrea Horáková

Jak to udělat, když ráda jím a pokud jsem nervózní, ještě si něco přidám navíc?