Jablková pomazánka s hermelínem

Suroviny

3 větší jablka
1 hermelín figura
4 lžíce bílého jogurtu
pepř
citronovou šťávu

4
porce
obtížnost

Postup

Jablka oloupejte, zbavte jádřinců a nastrouhejte nahrubo.

K nim nastrouhejte taktéž nahrubo hermelín.

Vše promíchejte (nejlépe se vám to bude dělat rukou, hermelín drží hodně při sobě), dochuťte pepřem a citronovou šťávou.

Skvěle se hodí na celozrnné pečivo.

 

4 porce | doba přípravy 10 minut

Další recepty

80 minut
Pomazánky
Pažitkovo-bazalková tvarohová pomazánka
4
porce
obtížnost
546 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
80 minut
Pomazánky
Řeřichová pomazánka s celerem
4
porce
obtížnost
570 kJ / porce

Vaše proměny

Barbora Tesařová

Objevila jsem další potraviny jako avokádo, bulgur, nové úpravy masa a kombinace různých jídel

Marek Varkoček

Žádné hladovění, jenom změna stravovacích návyků a skladba jídla

Dagmar Pflegerová

Jak říkám známým a příbuzným: jím všechno, ale jinak poskládané, jiné velikosti porcí