Pažitkovo-bazalková tvarohová pomazánka

Pomazánka

Suroviny

20g másla
90 g gervais bez příchuti
250 - 300 g měkkého tvarohu
pažitku
30 g bazalky

4
porce
obtížnost
546 kJ / porce

Postup

Obměnoua klasické pažitkové pomazánky.

Máslo nechte v místnosti povolit a pak jej utřete do pěny.

Přidejte tvaroh, gervais, nasekanou pažitku dle chuti a asi 30 g čerstvé nasekané bazalky. Množství záleží hlavně na vaší chuti.

Metlou vše promíchejte a podávejte s grahamovým rohlíkem nebo bezlepkovým pečivem a zeleninou.

4 porce | doba přípravy 5 minut | 546 kJ / 130 kcal

Tuky
10,0 g
Sacharidy
3,0 g
Bílkoviny
6,0 g
Vláknina
0,1 g

Další recepty

15 minut
Pomazánky
Luštěninová pomazánka
4
porce
obtížnost
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Pomazánky
Řeřichová pomazánka s celerem
4
porce
obtížnost
570 kJ / porce

Vaše proměny

Milena Vogeltanzová

Po klasických dietách šla kila znovu nahoru, někdy i o nějaké to kilo víc

Petr Polák

Jedl jsem nepravidelně, většinou jsem byl celý den v práci bez jídla a večer si dopřával „hody“

Marcela Součková

Přibírala jsem na váze a začala se cítit psychicky hodně špatně