Pomazánka z černé ředkve

Vynikající zdravá pomazánka

Suroviny

100 g nahrubo nastrouhané černé ředkve
150 g lučiny
lžička olivového oleje
hrstka pražených lněných semínek
trochu muškátového oříšku
pepř, sůl

6
porcí
obtížnost
950 kJ / porce

Postup

Na rozpálené pánvi opražíme lněná semínka.

Nahrubo nastrouháme oloupanou ředkev, smícháme ji s lučinou, olejem a dochutíme kořením.

Pomazánku namažeme na celozrnné pečivo, ozdobíme semínky a podáváme.

6 porcí | doba přípravy 10 minut | 950 kJ / 227 kcal

Další recepty

80 minut
Pomazánky
Majonéza bez vajec
12
porcí
obtížnost
353 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
80 minut
Pomazánky
Fazolová tapenáda
6
porcí
obtížnost
473 kJ / porce

Vaše proměny

Barbora Tesařová

Objevila jsem další potraviny jako avokádo, bulgur, nové úpravy masa a kombinace různých jídel

Marek Varkoček

Žádné hladovění, jenom změna stravovacích návyků a skladba jídla

Andrea Horáková

Jak to udělat, když ráda jím a pokud jsem nervózní, ještě si něco přidám navíc?