Řeřichová pomazánka s celerem

Suroviny

200 g lučiny
10 ml kefíru
50 g nastrouhaného celeru
1-2 hrsti řeřichy
sůl
pepř

4
porce
obtížnost
570 kJ / porce

Postup

Smícháme lučinu s kefírem,

přidáme najemno nastrouhaný celer a nadrobno nasekané lístky řeřichy.

Vše dobře promícháme, dochutíme solí a pepřem.

Podáváme s celozrnným pečivem, případně s knäckebrotem.

4 porce | doba přípravy 10 minut | 570 kJ / 136 kcal

Další recepty

15 minut
Pomazánky
Svačiny
Rybičková pomazánka se sójovými boby a sezamovými semínky
1
porce
obtížnost
1200 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Pomazánky
Majonéza bez vajec
12
porcí
obtížnost
353 kJ / porce

Vaše proměny

Petra Spěváčková

Neměla jsem žádnou motivaci a místo hubnutí jsem jenom přibírala

Petr Polák

Jedl jsem nepravidelně, většinou jsem byl celý den v práci bez jídla a večer si dopřával „hody“

Barbora Tesařová

Objevila jsem další potraviny jako avokádo, bulgur, nové úpravy masa a kombinace různých jídel