Treska v papilotě

Suroviny

2 filety tresky
2 oloupané brambory
200 g cherry rajčat
1 červená cibule
2 stroužky česneku
hrst vypeckovaných zelených a černých oliv
40 g kaparů
1 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
2 listy pečícího papíru

2
porce
obtížnost
1148 kJ / porce

Postup

Připravené papiloty (pečící papíry) potřete olivovým olejem, poklaďte na plátky nakrájenými bramborami a na ně položte filety ryby. Pokračujte rozpůlenými cherry rajčátky, na plátky nakrájenou cibulí a plátky česneku.

Posypte olivami a kapari, okořeňte a zastříkněte olejem.

Papiloty přehněte a pevně zarolujte. Dejte na plech a pečete v horké troubě při 200 stupních asi 20 minut.

2 porce | doba přípravy 45 minut | 1148 kJ / 274 kcal

Další recepty

15 minut
Hlavní jídla
Vánoční recepty
Večeře
Kachní prso pečené s jablkem a batátové pyré
4
porce
obtížnost
1625 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Hlavní jídla
Treska na špenátovém lůžku
4
porce
obtížnost
679 kJ / porce

Vaše proměny

Barbora Tesařová

Objevila jsem další potraviny jako avokádo, bulgur, nové úpravy masa a kombinace různých jídel

Marek Varkoček

Žádné hladovění, jenom změna stravovacích návyků a skladba jídla

Monika Hrkalová

Konečně jsem na váze, kterou jsem si přála