Tuňáková pomazánka s fazolemi

Suroviny

100 g fazolí namočených a uvařených
1 lžička olivového oleje
100 g tuňáka z konzervy ve vlastní šťávě
petržel
sůl, pepř
3 rajčata

4
porce
obtížnost
290 kJ / porce

Postup

Fazole vidličkou rozmačkáme, přidáme olivový olej a promícháme.

Tuňáka necháme okapat, potom maso přidáme k rozmačkaným fazolím.

Dále přidáme jemně nasekanou petrželovou nať, osolíme, opepříme.

Podáváme s rajčaty.

4 porce | doba přípravy 10 minut | 290 kJ / 69 kcal

Tuky
1,8 g
Sacharidy
7,5 g
Bílkoviny
8,3 g
Vláknina
1,3 g

Další recepty

60 minut
Pomazánky
Tofu pomazánka s mrkví a praženou slunečnicí
2
porce
obtížnost
733 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
60 minut
Pomazánky
Pomazánka z červené čočky
4
porce
obtížnost
636 kJ / porce

Vaše proměny

Barbora Tesařová

Objevila jsem další potraviny jako avokádo, bulgur, nové úpravy masa a kombinace různých jídel

Jaroslav Koťátko

Mojí motivací byla změna stravovacích návyků

Petra Wojnarová

Největší radost mám z toho, že jsem se pro svého manžela stala znovu atraktivní, a i když mě nikdy v hubnutí nepodpořil, teď jen chodí a chlubí se, co jsem dokázala