Celerová pomazánka

Suroviny

1/2 celeru
asi 45 g přírodního gervais
100 g šunky od kosti
2 vařená vejce
1 cibule
bílý jogurt dle potřeby
sůl
umeocet
pepř čtyř barev

4
porce
obtížnost
656 kJ / porce

Postup

Celer, šunku a uvařené vejce najemno nastrouháme, přidáme jemně pokrájenou cibulku, koření a bílý jogurt dle potřeby.

Výborná je na kolečka celozrnného rohlíku, dozdobená kouskem ředkvičky, nebo žluté papriky.

 

 

4 porce | doba přípravy 10 minut | 656 kJ / 157 kcal

Tuky
7,0 g
Sacharidy
11,0 g
Bílkoviny
11,0 g
Vláknina
4,0 g

Další recepty

15 minut
Pomazánky
Francouzská zálivka
2
porce
obtížnost
732 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Pomazánky
Rybičková pomazánka
4
porce
obtížnost
611 kJ / porce

Vaše proměny

Dagmar Pflegerová

Jak říkám známým a příbuzným: jím všechno, ale jinak poskládané, jiné velikosti porcí

Jaroslav Koťátko

Mojí motivací byla změna stravovacích návyků

Monika Vlčková

Začala jsem sama nějakým způsobem hubnout, moc to ale nešlo