Francouzská zálivka

Suroviny

4 lžíce olivového oleje
1 lžíce medu
1 lžíce starodávné dijonské hořčice
mořská sůl

2
porce
obtížnost
732 kJ / porce

Postup

Všechny suroviny na zálivku pečlivě rozmíchejte.

Zálivku nechte vychladit a podávejte se zeleninovým salátem.

 

 

 

 

 

 

 



Recepty jsou vyrobené z produktů Country life.
www.countrylife.cz/bio-e-shop

2 porce | doba přípravy 10 minut | 732 kJ / 175 kcal

Další recepty

30 minut
Pomazánky
Mrkvová pomazánka s tofu
4
porce
obtížnost
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
30 minut
Pomazánky
Večeře
Svačiny
Ředkvičky s tvarohem a knäckebrotem
1
porce
obtížnost
771 kJ / porce

Vaše proměny

Miluše Doležalová

Změna nastala při nástupu do penze, nabrala jsem během 5 let 20 kg

Petr Polák

Jedl jsem nepravidelně, většinou jsem byl celý den v práci bez jídla a večer si dopřával „hody“

Barbora Tesařová

Objevila jsem další potraviny jako avokádo, bulgur, nové úpravy masa a kombinace různých jídel