Francouzská zálivka

Suroviny

4 lžíce olivového oleje
1 lžíce medu
1 lžíce starodávné dijonské hořčice
mořská sůl

2
porce
obtížnost
732 kJ / porce

Postup

Všechny suroviny na zálivku pečlivě rozmíchejte.

Zálivku nechte vychladit a podávejte se zeleninovým salátem.

 

 

 

 

 

 

 



Recepty jsou vyrobené z produktů Country life.
www.countrylife.cz/bio-e-shop

2 porce | doba přípravy 10 minut | 732 kJ / 175 kcal

Další recepty

30 minut
Pomazánky
Svačiny
Velikonoční recepty
Vajíčková pomazánka
2
porce
obtížnost
995 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
30 minut
Pomazánky
Žitný chléb s avokádovou pomazánkou a klíčky
6
porcí
obtížnost
852 kJ / porce

Vaše proměny

Tereza Illešová

Jedno rozhodnutí, o kterém jsem netušila, že mi změní život

Petr Polák

Jedl jsem nepravidelně, většinou jsem byl celý den v práci bez jídla a večer si dopřával „hody“

Dagmar Pflegerová

Jak říkám známým a příbuzným: jím všechno, ale jinak poskládané, jiné velikosti porcí