Jablková pomazánka s hermelínem

Suroviny

3 větší jablka
1 hermelín figura
4 lžíce bílého jogurtu
pepř
citronovou šťávu

4
porce
obtížnost

Postup

Jablka oloupejte, zbavte jádřinců a nastrouhejte nahrubo.

K nim nastrouhejte taktéž nahrubo hermelín.

Vše promíchejte (nejlépe se vám to bude dělat rukou, hermelín drží hodně při sobě), dochuťte pepřem a citronovou šťávou.

Skvěle se hodí na celozrnné pečivo.

 

4 porce | doba přípravy 10 minut

Další recepty

60 minut
Pomazánky
Cizrnová pomazánka - hummus
4
porce
obtížnost
984 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
60 minut
Pomazánky
Přepuštěné máslo - ghí
10
porcí
obtížnost
768 kJ / porce

Vaše proměny

Monika Hrkalová

Konečně jsem na váze, kterou jsem si přála

Ivan Mariňák

Zhubl jsem v klidu a bez hladovění

Tereza Illešová

Jedno rozhodnutí, o kterém jsem netušila, že mi změní život