300 g bulguru
						    250 g uzeného tempehu
						    1 malý pórek
						    4 (350 g) rajčata
						    200 g žampionů
						    1 červená paprika
						    100 g čerstvého špenátu
						    1 lžička mořské soli
						    1 lžička tandoori
						    1 lžička kmínu
						    2 lžíce sójové omáčky shoyu
						    2 lžíce olivového oleje
						    250 ml sójové smetany Provamel
						    200 ml rýžovo-kokosového mléka Provamel
						    malá hrst čerstvé bazalky
				
						4
					
					Bulgur vařte 25 minut pomalým varem do měkka.
Tempeh, žampiony a rajčata nakrájejte na kousky, pórek a papriku na nudličky.
Na oleji tempeh opečte, až mírně zhnědne po okrajích, přidejte pórek, papriku a žampiony, promíchejte a opékejte, až zelenina mírně zesklovatí.
Přidejte rajčata, opraný špenát, koření, sůl. Promíchejte a dochuťte shoyu.
Do zeleninové směsi s tempehem vmíchejte bulgur a zalijte sójovou smetanou a rýžovo-kokosovým nápojem.
2 minuty společně provařte a podávejte posypané čerstvou bazalkou.
Recepty jsou vyrobené z produktů Country life.
www.countrylife.cz/bio-e-shop
4 porce | doba přípravy 40 minut | 3014 kJ / 720 kcal