Papriky plněné kuskusem, fetou a olivami

Suroviny

4 kusy barevných paprik
100 g špaldového kuskusu
50 g černých oliv
50 g zelených oliv
50 g červené cibule
čerstvá bazalka
stroužek česneku
100 g sýru feta
5 lžíce olivového oleje
mořská sůl

4
porce
obtížnost
1332 kJ / porce

Postup

Kuskus zalijte dvojnásobným množstvím vroucí vody a nechte pod pokličkou odstát.

Cibuli nakrájejte na jemno, fetu na kostky.

Smíchejte s kuskusem, olivami a nasekanou bazalkou. Můžeme dosolit, což není nutné, feta je dostatečně slaná.

Kuskusovou směsí plňte rozpůlené očištěné papriky a pečte při 170°C do hněda, přibližně 15 minut. 

 

 



Recepty jsou vyrobené z produktů Country life.
www.countrylife.cz/bio-e-shop

4 porce | doba přípravy 40 minut | 1332 kJ / 318 kcal

Tuky
20,0 g
Sacharidy
25,0 g
Bílkoviny
9,0 g
Vláknina
4,0 g

Další recepty

80 minut
Hlavní jídla
Obědy
Večeře
Brambory zapečené s krémovým sýrem, avokádový dip
1
porce
obtížnost
2235 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
80 minut
Hlavní jídla
Těstoviny se zeleninou a riccottou
1
porce
obtížnost
1768 kJ / porce

Vaše proměny

Barbora Tesařová

Objevila jsem další potraviny jako avokádo, bulgur, nové úpravy masa a kombinace různých jídel

Marek Varkoček

Žádné hladovění, jenom změna stravovacích návyků a skladba jídla

Dagmar Pflegerová

Jak říkám známým a příbuzným: jím všechno, ale jinak poskládané, jiné velikosti porcí