Polentové přílohové trojhránky s bylinkami

Suroviny

500 ml vody
150 g polenty
1 lžíce olivového oleje
1 lžička provensálských bylin
1 lžička bujónu Würzl

4
porce
obtížnost
614 kJ / porce

Postup

Vodu s bylinkami a bujónem přiveďte k varu, vsypte polentu.

Krátce povařte a vylijte na malý plech 20x30 cm vyloženým pečícím papírem.

Nechte vychladnout, vykrajujte trojhránky. 

Opékejte na oleji do zlatova. Můžete ihned servírovat

 

 

 

 

 



Recepty jsou vyrobené z produktů Country life.
www.countrylife.cz/bio-e-shop

4 porce | doba přípravy 20 minut | 614 kJ / 147 kcal

Další recepty

15 minut
Hlavní jídla
Velikonoční recepty
Pečená jehněčí kotleta s rýží a salátem
4
porce
obtížnost
3361 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Hlavní jídla
Chilli kuskus jako příloha
6
porcí
obtížnost
980 kJ / porce

Vaše proměny

Barbora Tesařová

Objevila jsem další potraviny jako avokádo, bulgur, nové úpravy masa a kombinace různých jídel

Jaroslav Koťátko

Mojí motivací byla změna stravovacích návyků

Miluše Doležalová

Změna nastala při nástupu do penze, nabrala jsem během 5 let 20 kg