Raw cherry zmrzlina

Suroviny

2 šálky syrových kešu
2 šálky vody
1 šálek třešní
1 lžíce bio kokosového oleje
1 lžíce citronové šťávy
1 bio vanilkový cukr (třtinový s vanilkou)
2/3 šálku javorového sirupu
30 g 85% čokolády

4
porce
obtížnost
1556 kJ / porce

Postup

Namočte kešu oříšky do vody asi na 4 hodiny . 

Slijte je a propláchněte čistou vodou.

Čokoládu dejte asi na půl hodiny do mrazáku  vychladit .

Oříšky rozmixujte se dvěma šálky vody na hladkou směs konzistence másla. 

Přidejte javorový sirup, čerstvou citronovou šťávu, kokosový olej, vanilkový cukr s pravou vanilkou a několik třešní.

Mixujte, dokud nedosáhnete krémové konzistence. Třešní přidejte tolik, aby směs obarvily.

Přidejte na kousky nasekanou čokoládu a zbytek třešní.

Rozdělte do 4 malých mističek a dejte do mrazáku zmrazit asi na 2 hodiny.

 

4 porce | doba přípravy 30 minut | 1556 kJ / 372 kcal

Další recepty

15 minut
Dezerty
Vánoční recepty
Skořicové kuličky
30
porcí
obtížnost
272 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Dezerty
Snídaně
Jogurtové muffiny s borůvkami/třešněmi
13
porcí
obtížnost
732 kJ / porce

Vaše proměny

Petra Wojnarová

Největší radost mám z toho, že jsem se pro svého manžela stala znovu atraktivní, a i když mě nikdy v hubnutí nepodpořil, teď jen chodí a chlubí se, co jsem dokázala

Petr Polák

Jedl jsem nepravidelně, většinou jsem byl celý den v práci bez jídla a večer si dopřával „hody“

Lenka Ersepková

Jsem veselejší, vyrovnaná sama se sebou a spokojená žena