Raw cherry zmrzlina

Suroviny

2 šálky syrových kešu
2 šálky vody
1 šálek třešní
1 lžíce bio kokosového oleje
1 lžíce citronové šťávy
1 bio vanilkový cukr (třtinový s vanilkou)
2/3 šálku javorového sirupu
30 g 85% čokolády

4
porce
obtížnost
1556 kJ / porce

Postup

Namočte kešu oříšky do vody asi na 4 hodiny . 

Slijte je a propláchněte čistou vodou.

Čokoládu dejte asi na půl hodiny do mrazáku  vychladit .

Oříšky rozmixujte se dvěma šálky vody na hladkou směs konzistence másla. 

Přidejte javorový sirup, čerstvou citronovou šťávu, kokosový olej, vanilkový cukr s pravou vanilkou a několik třešní.

Mixujte, dokud nedosáhnete krémové konzistence. Třešní přidejte tolik, aby směs obarvily.

Přidejte na kousky nasekanou čokoládu a zbytek třešní.

Rozdělte do 4 malých mističek a dejte do mrazáku zmrazit asi na 2 hodiny.

 

4 porce | doba přípravy 30 minut | 1556 kJ / 372 kcal

Další recepty

80 minut
Dezerty
Večeře
Svačiny
Snídaně
Lívanečky z pohankové mouky a kefíru
1
porce
obtížnost
1513 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
80 minut
Dezerty
Smoothie plné antioxidantů
2
porce
obtížnost
1436 kJ / porce

Vaše proměny

Monika Schrammová

Jsem teď mnohem spokojenější, protože vidím, že to jde i v mém věku

Marek Varkoček

Žádné hladovění, jenom změna stravovacích návyků a skladba jídla

Monika Vlčková

Začala jsem sama nějakým způsobem hubnout, moc to ale nešlo