Řeřichová pomazánka s celerem

Suroviny

200 g lučiny
10 ml kefíru
50 g nastrouhaného celeru
1-2 hrsti řeřichy
sůl
pepř

4
porce
obtížnost
570 kJ / porce

Postup

Smícháme lučinu s kefírem,

přidáme najemno nastrouhaný celer a nadrobno nasekané lístky řeřichy.

Vše dobře promícháme, dochutíme solí a pepřem.

Podáváme s celozrnným pečivem, případně s knäckebrotem.

4 porce | doba přípravy 10 minut | 570 kJ / 136 kcal

Další recepty

30 minut
Pomazánky
Svačiny
Fazolová pomazánka s červenou řepou
1
porce
obtížnost
1195 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
30 minut
Pomazánky
Tofu pomazánka s mrkví a praženou slunečnicí
2
porce
obtížnost
733 kJ / porce

Vaše proměny

Dagmar Pflegerová

Jak říkám známým a příbuzným: jím všechno, ale jinak poskládané, jiné velikosti porcí

Ivan Mariňák

Zhubl jsem v klidu a bez hladovění

Barbora Tesařová

Objevila jsem další potraviny jako avokádo, bulgur, nové úpravy masa a kombinace různých jídel