Tuňáková pomazánka s fazolemi

Suroviny

100 g fazolí namočených a uvařených
1 lžička olivového oleje
100 g tuňáka z konzervy ve vlastní šťávě
petržel
sůl, pepř
3 rajčata

4
porce
obtížnost
290 kJ / porce

Postup

Fazole vidličkou rozmačkáme, přidáme olivový olej a promícháme.

Tuňáka necháme okapat, potom maso přidáme k rozmačkaným fazolím.

Dále přidáme jemně nasekanou petrželovou nať, osolíme, opepříme.

Podáváme s rajčaty.

4 porce | doba přípravy 10 minut | 290 kJ / 69 kcal

Tuky
1,8 g
Sacharidy
7,5 g
Bílkoviny
8,3 g
Vláknina
1,3 g

Další recepty

30 minut
Pomazánky
Melounové závitky se šunkou
10
porcí
obtížnost
353 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
30 minut
Pomazánky
Řeřichová pomazánka s celerem
4
porce
obtížnost
570 kJ / porce

Vaše proměny

Marcela Součková

Přibírala jsem na váze a začala se cítit psychicky hodně špatně

Ivan Mariňák

Zhubl jsem v klidu a bez hladovění

Petra Spěváčková

Neměla jsem žádnou motivaci a místo hubnutí jsem jenom přibírala