Suroviny

1 svazek špenátu
1 hrst petrželky
1 hrst máty
1 limetka
1 salátová okurka
4 celerové stonky
několik listů libovolného salátu

2
porce
obtížnost
345 kJ / porce

Postup

Všechny ingredience důkladně omyjeme, okurku nakrájíme na větší kousky a vše rozmixujeme.

Limetku rozkrojíme a vymačkáme šťávu.

Pokud by byl nápoj příliš hustý, můžeme ho zředit čistou vodou.

2 porce | doba přípravy 10 minut | 345 kJ / 82 kcal

Tuky
0,0 g
Sacharidy
0,0 g
Bílkoviny
0,0 g
Vláknina
0,0 g

Další recepty

15 minut
Hlavní jídla
Velikonoční recepty
Velikonoční menu 2020
Bylinková velikonoční nádivka
4
porce
obtížnost
992 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Obědy
Večeře
Velikonoční recepty
Zapečená červená řepa s kozím sýrem a vaječnou omeletou
2
porce
obtížnost
1298 kJ / porce

Vaše proměny

Andrea Horáková

Jak to udělat, když ráda jím a pokud jsem nervózní, ještě si něco přidám navíc?

Jaroslav Koťátko

Mojí motivací byla změna stravovacích návyků

Tereza Illešová

Jedno rozhodnutí, o kterém jsem netušila, že mi změní život