Treska na špenátovém lůžku

Suroviny

600 g tresky
4 hrsti mladého špenátu nebo 400 g mraženého
4 stroužky česneku
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce mandlových lupínků
1 lžíce olivového oleje
sůl, bílý pepř

4
porce
obtížnost
679 kJ / porce

Postup

Listový špenát lehce podusíme na olivovém oleji na pánvi a scedíme.

Pekáček vyložíme pečícím papírem, potřeme olivovým olejem a rozložíme na něj špenát.

Rybu osolíme, opepříme a vložíme na špenát.

Česnek nakrájíme na plátky a spolu s mandlemi posypeme rybu a špenát.

Na rybu nakapeme citronovou šťávu a zapečeme cca 30 minut.

4 porce | doba přípravy 30 minut | 679 kJ / 162 kcal

Tuky
7,0 g
Sacharidy
4,0 g
Bílkoviny
22,0 g
Vláknina
2,0 g

Další recepty

15 minut
Hlavní jídla
Citronová čočka
4
porce
obtížnost
1376 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Hlavní jídla
Masové kuličky s rajčatovou omáčkou
4
porce
obtížnost
1708 kJ / porce

Vaše proměny

Miluše Doležalová

Změna nastala při nástupu do penze, nabrala jsem během 5 let 20 kg

Marek Varkoček

Žádné hladovění, jenom změna stravovacích návyků a skladba jídla

Tereza Illešová

Jedno rozhodnutí, o kterém jsem netušila, že mi změní život