Treska na špenátovém lůžku

Suroviny

600 g tresky
4 hrsti mladého špenátu nebo 400 g mraženého
4 stroužky česneku
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce mandlových lupínků
1 lžíce olivového oleje
sůl, bílý pepř

4
porce
obtížnost
679 kJ / porce

Postup

Listový špenát lehce podusíme na olivovém oleji na pánvi a scedíme.

Pekáček vyložíme pečícím papírem, potřeme olivovým olejem a rozložíme na něj špenát.

Rybu osolíme, opepříme a vložíme na špenát.

Česnek nakrájíme na plátky a spolu s mandlemi posypeme rybu a špenát.

Na rybu nakapeme citronovou šťávu a zapečeme cca 30 minut.

4 porce | doba přípravy 30 minut | 679 kJ / 162 kcal

Tuky
7,0 g
Sacharidy
4,0 g
Bílkoviny
22,0 g
Vláknina
2,0 g

Další recepty

15 minut
Hlavní jídla
Opékaný tempeh s bulgurem
4
porce
obtížnost
3014 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Hlavní jídla
Burger z jiné planety
3
porce
obtížnost
1381 kJ / porce

Vaše proměny

Hong Ngo

Po porodu jsem přibrala 25 kg. Nyní jsem velice spokojená. Všichni tvrdí, že vypadám mladší

Jaroslav Vondrák

I přes zdravotní problémy mám 41 kg dole

Marta Tonarová

Člověk si pořád říká, že to není tak hrozné. Ale když dojde na fotky z dovolené...