Řeřichová pomazánka s celerem

Suroviny

200 g lučiny
10 ml kefíru
50 g nastrouhaného celeru
1-2 hrsti řeřichy
sůl
pepř

4
porce
obtížnost
570 kJ / porce

Postup

Smícháme lučinu s kefírem,

přidáme najemno nastrouhaný celer a nadrobno nasekané lístky řeřichy.

Vše dobře promícháme, dochutíme solí a pepřem.

Podáváme s celozrnným pečivem, případně s knäckebrotem.

4 porce | doba přípravy 10 minut | 570 kJ / 136 kcal

Další recepty

15 minut
Pomazánky
Večeře
Svačiny
Snídaně
Pomazánka z kořenové zeleniny a vajíčka
1
porce
obtížnost
1620 kJ / porce
akce
Jak vám test metabolismu pomůže ke štíhlé postavě??
15 minut
Pomazánky
Melounové závitky se šunkou
10
porcí
obtížnost
353 kJ / porce

Vaše proměny

Dagmar Pflegerová

Jak říkám známým a příbuzným: jím všechno, ale jinak poskládané, jiné velikosti porcí

Marek Varkoček

Žádné hladovění, jenom změna stravovacích návyků a skladba jídla

Jana Jarošová

V obchodě už mi nic nesedělo a vše mi bylo malé