100 g hovězího masa na biftek
						5 ml olivového oleje
						špetka soli
						špetka pepře
						65 g špaldového kuskusu
						80 g lilku
						60 g cukety
						80 g červené papriky
						větvička rozmarýnu k ozdobení
				
 1
						1
					 
					Maso lehce naklepeme rukou, opepříme, pokapeme částí oleje a necháme cca 20 minut odležet.
Zeleninu očistíme, pokapeme olejem, osolíme a grilujeme na kontaktním grilu a nebo na pečicím papíře v troubě s grilem dozlatova.
Kuskus připravíme podle návodu na obalu a ochutíme solí a pepřem.
Biftek zprudka opečeme na oleji po obou stranách, osolíme a necháme chvíli odpočinout. Poté jej nakrájíme na plátky a podáváme s kuskusem a grilovanou zeleninou.
TIP: Chceme-li maso dobře propečené i uvnitř, z každé strany ho zprudka opečeme cca 3 minuty a potom ho ještě cca 8 minut dopečeme na mírném plameni.
1 porce | doba přípravy 40 minut | 1849 kJ / 442 kcal
Vhodné pro sportovce a diabetiky, zdroj bílkovin a vlákniny